Kultúrna identita verzus inštitucionalizácia kultúrneho kapitálu členského štátu Európskej únie - Zágoršeková, Marta
Vplyv zmeny politického statusu mocenských inštitúcií na sociálny rozvoj. Výhody a nevýhody inštitucializácie kultúrneho kapitálu.