Zrušenie a zánik obchodnej spoločnosti v praxi - Kováčiková, Eva
Zjednodušený praktický príklad likvidácie spoločnosti s ručením obmedzeným, a to rozhodnutím spoločníkov ukončiť podnikanie spoločnosti.