CBRE a jej analýza ukazovateľov výkonnosti
Realitno-poradenská spoločnosť CBRE robí pravidelný prieskum ekonomickej situácie obchodných centier v 21 krajinách sveta. Slovenský trh mapovala v roku 2014 spoločnosť po prvý raz. Vybrala si sedem regionálnych nákupných centier, zisťovaa priemerné výšky nájomného, obratu a veľkosti nákupného košíka v porovnaní s predchádzajúcim obdobím.