System changes of the economic governance: economic and debt crisis in Europe and the fiscal pact as the main attribute in economic integration in the current EU - Bartušková, Hana
Efekty krízy na výkonnosť ekonomiky EÚ. Perspektívy fungovania jednotnej meny euro. Opatrenia na redukciu rozpočtových deficitov krajín: Six-pack (ESM European stability mechanism, EFSF a i.), Two-pack (monitoring rozpočtov krajín nezáv. inštit. + procedúra nadmerného deficitu). Pakt stability a rastu a Fiškálny pakt.