Význam tretích krajín pre rozvoj zahraničného obchodu SR v pokrízovom období - Kašťáková, Elena, 1974-
Zahraničný obchod SR v rokoch 2005 – 2013. Najvýznamnejší obchodní partneri SR v roku 2013. Najvýznamnejší obchodní partneri SR v dovoze a vo vývoze v roku 2013. Najvýznamnejšie vývozné a dovozné komodity SR v rokoch 2012 – 2013. Silné a slabé stránky zahraničného obchodu SR.