Normatívy a normatívne príspevky na rok 2015 - prenesený výkon štátnej správy v školstve - Brindzová, Zuzana
Informácie o normatívnych príspevkoch na rok 2015 pre školy všetkých zriaďovateľov, školské zariadenia v zriaďovateľskej pôsobnosti okresných úradov v sídle kraja a normatívne určených objemoch finančných prostriedkov pre zriaďovateľov na rok 2015.