Výhody a nevýhody vybraných organizačných štruktúr podnikov - Ferencz, Vojtech
Hlavným problémom pri realizácii inovácií je aj koordinácia činnosti rozličných organizačných útvarov a to pracovníkov týchto rozličných útvarov, ktorí majú transformačný proces uskutočniť. Účinnosť a hlavne možnosť tejto koordinácie do veľkej miery závisia od organizačnej štruktúry podniku a od celkového štýlu riadenia.