Reasons and Causes for the Development of the Third Sector - Beličková, Kornélia, 1966-
Teórie a prístupy k rozvoju tretieho sektora. Organizácie tretieho sektora pôsobia v mnohých rôznych oblastiach, najčastejšie v oblasti poskytovania sociálnych služieb, starostlivosti o zdravie, ochrany životného prostredia, vzdelávania a ďalších. Významným javom spojeným s vývojom tretieho sektora a občianskej spoločnosti je dobrovoľníctvo. Poskytovanie kvalitných služieb prostredníctvom dobrovoľníckej práce.