Zefektívni elektronické trhovisko verejné obstarávanie? - Bolek, Vladimír, 1988-
V júli 2014 Ministerstvo vnutra SR spustilo elektronický kontraktačný systém. Pojem elektronický obchod, elektronické trhovisko a elektronický kontraktačný systém. Elektronická podpora procesov. Povinné subjekty a komodity. Registrácia na elektronickom trhovisku.