Dlhová kríza a opatrenia na zvýšenie daňovej spravodlivosti a transparentnosti - Knapik, Peter
Zlyhanie správy verejného a súkromného majetku ako príčina vzniku hospodárskych porúch. Nedostatočné zdaňovanie multinacionálnych spoločností. Medzinárodná spolupráca v daňovej oblasti. Kľúčové dohody z Brisbane 2014. Nespravodlivé daňové systémy a daňové úniky.