Výsledky konferencie "Zmeny v globálnej ekonomike v pokrízovom období" - Kittová, Zuzana, 1975-
Katedra medzinárodného obchodu Obchodnej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave v spolupráci s Ekonomickým ústavom SAV usporiadala 10. 12. 2014 konferenciu, na ktorej výsledky svojej vedecko-výskumnej a odbornej práce prezentovali doc. Ing. Vladimír Baláž z Prognostického ústavu SAV a Ing. Anton Marcinčin, poradca ministra financií SR. Konferencia reagovala na vybrané témy v súvislosti s vývojom globálnej (a v jej rámci aj slovenskej) ekonomiky v období označovanom niektorými odborníkmi ako pokrízové.