Prebiehajúce zmeny na trhu luxusných produktov - Pásztorová, Janka, 1960-
Špecifiká trhu luxusných produktov. Čínsky trh s luxusnými produktami. Celosvetová spotreba luxusného tovaru v rokoch 2008-2015 - čínski spotrebitelia, ostatní spotrebitelia vo svete.