Dedičstvo transformačného procesu pre tvorbu rámca Corporate Governance - Petríková, Hana
Inštitucionálna ekonomická teória - vývoj. Teória variet kapitalizmu a problematika Corporate Governance. Corporate Governance rieši pravidlá efektívnej distribúcie práv v internom prostredí firmy, ale aj v interakcii s okolím. Rámec pre aplikáciu Corporate Governance v podmienkach Slovenska. Korupcia v dobe normalizácie a v priebehu rokov 1998-2014. Corporate Governance sa stal významným nástrojom na modernú a úspešnú marketingovú komunikáciu a zároveň účinným prvkom pre ovládnutie rizika.