Single travelling – rozširujúci sa segment v cestovnom ruchu - Puškelová, Mária
Single traveling - samostatné cestovanie, resp. cestovanie bez partnera s cestovnou kanceláriou. Výhody a nevýhody. Vyhodnotenie prieskumu o "single" klientoch. Single cestovanie je menej populárne na Slovensku v porovnaní so zahraničím.