Komparácia finančnej výkonnosti pobočiek a materských podnikov v oceliarskom priemysle - Kravec, Michal, 1986-
Porovnanie výkonnosti materských podnikov a ich pobočiek v odvetví oceliarstva pomocou finančných pomerových ukazovateľov. Konkrétne Arcelormittal S.A. (Arcmitt), Arcelormittal South Africa (ISCOR), ArcelorMittal Ostrava a.s. (Ostrava), Metinvest Holding (Metinves), Zaporižstaľ (Zapori), Evraz Group. (EVR) a Evraz Highveld Steel and Vanadium Limited (EVRAZ SA).