Vplyv e-commedia na náklady firiem - Hasan, Jamal
Všeobecný vplyv e-commerce na ekonomiku. Vplyv e-commerce na náklady spotrebiteľa a náklady firiem. Ekonomicklý vplyv e-commerce na rôzne odvetvia hospodárstva.