Tools for empirical analysis of market structure: evidence from Slovak food industry - Bobenič Hintošová, Aneta, 1979-
Index koncentrácie v štruktúre, Herfindahl-Hirschman index, index dominancie, Hall-Tideman index index entropie alebo Horvath index. Komparácia výsledkov vybraných indexov korelačnou analýzou.