Using the data envelopment analysis in evaluating the technical efficiency in hospitals: general and new approaches - Lacko, Roman, 1988-
Dynamické prostredie vývoja medicinských zariadení a požiadavky pre nové prístupy k metodike DEA na základe medzinárodných trendov. Nové modely DEA Bootstrap a output fixnej sumy (Fixed sum outputs), Malmquist index, FSODEA.