Comparison of tax and related conditions for doing business in V4 countries - Bruothová, Michaela, 1979-
Vývoj daňových sadzieb dane z príjmu a korporátnej dane v krajinách V4. Prípadové štúdie s tromi možnými scenármi vývoja. Daňové bremeno a zaťaženie práce. Zaťaženie právnickej osoby, fyzickej osoby a korporácie.