Can confidence of Germany help to predict the confidence of V4 countries? - Illéšová, Veronika, 1987-
Economic sentiment indicators (ESI) pre V4 vysvetlený ukazovateľom ESI v Nemecku. Predpoveď budúcich hodnôt a porovnanie modelov predpovede. Lineárna regresia a testovanie modelov t-testom.