Jedna z možností aplikácie kvantitatívnych metód pri využití ľudského kapitálu - Sušienková, Katarína, 1967-
Pravdepodobnosť a jej subjektívna interpretácia. Špecifiká ľudského posudzovania a ohodnocovanie subjektívnych pravdepodobností. Metódy a techniky ohodnotenia subjektívnych pravdepodobností. Ohodnotenie subjektívnej pravdepodobnosti pri riešení problému rozhodovania.