Vonkajšia ekonomická rovnováha, makroekonomické ukazovatele a rating krajín V4 - Pružinský, Michal, 1952-
Export a import krajín Vyšehradskej štvorky do krajín EÚ a mimo krajín EÚ. Komparácia jednotlivých makroekonomických ukazovateľov krajín V4 (2009-2012). Ratingové hodnotenie krajín V4.