Contemporary trends and significant past accomplishments in phraseology - Hrdličková, Zuzana
Súčasné trendy vo frazeológii. Sociolingvistické, pragmatické a psycholingvistické aspekty používania jazyka. Prehľad lingvistov, ich prác a klasifikácia idiomatických výrazov používajúcich vlastnú terminológiu.