Metódy hodnotenia výkonnosti systémov Business intelligence - Tutková, Petra, 1987-
Na získanie relevantných informácií z veľkého množstva dát potrebuje podnik vhodný informačný systém, ako je Business Intelligence (BI), ktorý dokáže znižovať čas na ich získanie a zvyšuje efektivitu rozhodovacích procesov. Metódy hodnotenia výkonnosti a výhody systému BI.