K vybranej charakteristike a z výrobno-ekonomického prierezu zeleninárskeho pestovateľského prostredia v podmienkach SR - Melničák, Michal, 1980-
Výrazný podiel produkcie zeleniny na hrubej rastlinnej produkcii. Produkcia zeleniny na pestovateľskej pôde domácich záhradkárov. Identifikácia vybraných hlavných problémov v zeleninárskom pestovateľskom priestore v podmienkach SR.