Institutional reform in debt management in Slovak Republic - Hocman, František, 1983-
Štátna pokladnica a ARDAL (agentúra pre riadenie dlhu a likvidity). Riziko výmenných kurzov pri riadení dlhu. Ukazovatele rizika výmenných kurzov. Nárast štátneho dlhu SR vyjadreného v cudzej mene (2003 a 2004) v pomere k slovenskej korune. Vývoj predaja štátnych dlhopisov a pokrývanie štátneho dlhu v SR. Aukčné systémy predaja dlhopisov.