Determination the Capitalization Rate for the Valuation of Trademarks and Patents - Kardoš, Peter
Porovnanie miery kapitalizácie pri vybraných zložkách majetku. Parametre ovplyvňujúce náklady na vlastný kapitál. Miera kapitalizácie pri ohodnocovaní ochranných známok, patentov. Vývoj hodnoty ochranných známok a patentov v čase. Zhodnotenie využívanej miery kapitalizácie.