Testing Greenhouse Gasses in Slovakia for Environmental Kuznets Curve and Pollution Haven Hypothesis - Kubicová, Jana, 1961-
Prieskum platnosti hypotézy o environmentálnej Kuznetsovej krivke a vybraných skleníkových emisiách na Slovensku v 1993-2011. Predpoklad vzťahu medzi čistým tokom priamych zahraničných investícií a objemom skleníkových plynných emisií. Test Grangerovej kauzality.