Nedoplatok dane v prípade zamestnanca a jeho zúčtovanie v roku 2015 - Rabatinová, Marcela, 1977-
Ročné zúčtovanie preddavkov a výpočet dane za rok 2014. Vysporiadane preplatku a nedoplatku na dani zamestnanca.