Elektronické služby dodávané zdaniteľnými osobami neusadenými na území Európskej únie v 2015 - Válek, Juraj, 1981-
Povinnosť zdaniteľnej osoby neusadenej na území EÚ, ktorá dodáva elektronické služby osobe, ktorá nie je zdaniteľnou osobou a má sídlo na území EÚ, oznámiť Daňovému úradu začatie činnosti. Zdaniteľná osoba je povinná podať daňové priznanie za každý kalendárny štvrťrok aj vtedy, ak služby neboli dodané.