IAPS - medzinárodné audítorské praktické usmernenia, resp. praktické usmernenia - PN v podmienkach Slovenskej republiky a Spojeného kráľovstva - Kareš, Ladislav
Teoretické aspekty praktických usmernení pre oblasť auditu. Medzinárodné audítorské praktické usmernenia v podmienkach Slovenskej republiky a Spojeného kráľovstva a Írskej republiky.