Ste nešťastní v práci? Chýba vám flow - Garaj, Patrik
Kniha profesora psychológie M. Csikszentmihalyiho s názvom Flow. "Ste pohltení istou činnosťou, a to len pre ňu samu. Ego odpadá, čas letí. Každý pohyb, myšlienka vyplýva z predchádzajúcej. Celé ja je zapojené a vaše schopnosti využívate na maximum" - takto opisuje profesor aktívny stav človeka, ktorý označuje ako flow. Profesor je považovaný za jedného z pilierov pozitívnej psychológie.