Päť technologických trendov, ktoré by firmy nemali ignorovať - Gawlowski, David
Pribúdanie inteligentných zariadení pripojených na internet. Presonalizovaný svet. Výstupy namiesto produktov. Platformová revolúcia. Inteligentné firmy. Človek a stroj kolegami.