Význam systému EMS v rámci IMS v priemyselnom podniku v kontexte s udržatelným rozvojom - Mrvová, Ľubica
Problematika integrovaného manažérskeho systému, ktorý zastrešuje oblasť životného prostredia, environmentálnu stratégiu, v kontexte s udržateľnou stratégiou SZP spoločnosti.