Komparácia spoločnosti s ručením obmedzeným v Slovenskej republike a Českej republike - Markovičová, Marta, 1962-
Pojem podnik v ekonomickej teórii. Právne formy podnikania v Slovenskej republike. Právne formy podnikania v Českej republike. Spoločnosť s ručením obmedzeným. Porovnanie podnikania.