Treba kalkulovať? hľadanie ekonomického zdravia hotela - Šedivá, Zuzana
Finančný manažment hotela. Benchmarking - porovnávanie ukazovateľov. Úloha kalkulovania. Základom predajnej ceny prechodného ubytovania je nákladová cena. Nákladová cena nie je predajná cena. Riadenie tržieb. Ceny stravovacích služieb.