Praxi chýbajú kvalitní pracovníci - Šedivá, Zuzana
Problematika nezamestnanosti mladých ľudí do 29 rokov verzus nedostatok dobre pripravených odborníkov. Legislatívna úprava stredného odborného školstva. Duálne vzdelávanie. Očakávania zamestnávateľov. Nedostatočná komunikácia medzi školami a zamestnávateľmi. Zamestnávanie v ubytovacích a stravovacích službách.