"Odpoj sa" dáte si digitálny detox? - Lisá, Lea
Nový produkt globálneho turizmu - hotely zamerané na digitálny detox. Redefinovanie pojmu luxus. Marketingové združenie Digital Detox Hotels. Detox hotely v Taliansku, Írsku, Rumunsku, Španielsku, Švajčiarsku.