Študentské publikácie slovenského národohospodára Petra Zaťku - Figura, Ivan
V hospodárskych dejinách Slovenska a vo vývoji slovenského ekonomického myslenia výrazne vyčnieva osobnosť významného slovenského národohospodára Dr. Ing. Petra Zaťku (1903 – 1978).