Evaluation of Experiences from Previous Programming Period of the European Union Funds (2007-2013) - Nebeský, Ľubomír
Historická a komparačná metóda vybraných ukazovateľov obdobia implementácie európskych štrukturálnych a investičných fondov (ESIF). Národný strategický referenčný rámec. Európsky regionálny rozvojový fond (ERDF) a Európske spoločenstvo. Teórie európskej integrácie. Lisabonská zmluva a operačné programy. Regional competitiveness index RCI (Directorate - General). Svetové ekonomické fórum WEF a Global competitiveness report. Schéma programovacieho obdobia. Spatial economy.