Výskum charakteristík úspešných vodcov v podnikoch na Slovensku - Ljudvigová, Ivana
Definovanie nevyhnutných vodcovských charakteristík prostredníctvom štúdia zahraničnej literatúry. Komparácia vodcovských charakteristík.