Účtovníctvo a výkazníctvo štátnej správy a samosprávy v roku 2015 - Majorová, Miriam
K 1. 1. 2015 nadobudli účinnosť novely opatrení k individuálnej aj ku konsolidovanej účtovnej závierky, ktoré v prechodných ustanoveniach uvádzajú, že po prvý raz majú byť použité pri zostavovaní účtovných závierok v roku 2015 za účtovné obdobie roku 2014. Aktuality v Postupoch účtovania.