Kurzy odbornej angličtiny a preferencie študentov Ekonomickej univerzity v Bratislave - Ivančová, Ladislava, 1980-
Popis slabých stránok v procese vyučovania anglického jazyka na Katedre anglického jazyka fakulty aplikovaných jazykov EU v Bratislave. Výučbový proces ma tri hlavné slabé stránky.