Budoucnost dopravy: spolupráce a nové technologie i ridiči - Roubík, Hynek
Mobilita budúcnosti - budúcnosť dopravného priemyslu. Znižovanie spotreby pohonných hmôt. Problém zahltenia mestskej infraštruktúry. Využívanie rôznych prvkov modernej technológie. Telematika a telemetria. Spolupráca s legislatívou.