Vybrané aspekty daňovej politiky s dôrazom na financovanie tretieho sektora - Kušnírová, Jana, 1977-
Primárne a sekundárne ciele daňovej politiky. Daňová asignácia a jej významná úloha pri financovaní subjektov neziskového sektora v SR. Budúcnosť inštitútu daňovej asignácie v SR. Daňová asignácia v Maďarsku ako vzor pre asignáciu dane na Slovensku. Postavenie neziskového sektora v Srbsku.