Prieskum vplyvu faktorov makroprostredia na finančnú štruktúru slovenských MSP - Kalusová, Lenka, 1987-
Výskumy vplyvu faktorov makroprostredia na finančnú štruktúru podnikov. Zhrnutie skúmaných determinantov finančnej štruktúry podnikov a spôsob ich vyjadrenia. Zhrnutie intenzity a vplyvu skúmaných faktorov na finančnú štruktúru MSP.