Rural tourism dvelopment and financing in Romania: a supply-side analysis - Badulescu, Daniel
Charakteristika vidieckeho turizmu v krajinách CEE. Udržateľný rozvoj vidieka. Silné a slabé stránky vidieckeho turizmu. Identifikácia podmienok pre obdržanie bankového úveru.