<An> Ex-ante impact assessment of the common agricultural policy reform in the north-western Romania - Jitea, Mugurel Ionel
SIMULCAP (Simulator of the common agricultural policy) je bio-ekonomický model odoziev zásobovania rôznych typov poľnohospodárskych subjektov. Ukazovatele: striedanie plodín a HNV (high nature value - vysoká prírodná hodnota) pastviny, distribúcia dobytka a index dobytka, hrubá hraničná fluktuácia a investičné rozhodnutia.