Kreativita versus analýza - Jenča, Imrich
Marketingová komunikácia v štruktúre vysokého školstva. Marketingová komunikácia ako samostatný študijný program. Absolventov marketingovej komunikácie treba po nástupe doškoliť predovšetkým v oblasti analýzy. V krátkej budúcnosti dôjde k ďalšej špecializácii štúdia marketingovej komunikácie. Ako možné východisko sa ponúka špecializácia na druhom stupni štúdia; po všeobecnom základe na prvom stupni by sa magisterské štúdium mohlo členiť na dve samostatné zamerania – na marketingovú analytiku a marketingovú kreativitu.