Směry a determinanty trendů v marketingové komunikaci - Kašík, Milan
Trendy integrovanej marketingovej komunikácie, zvlášť v oblasti digitálnej komunikácie. Význam komunikačných metód na sociálnych sietiach. Za základ úspechu na sociálnych sietiach autori vidia obsah, užitočnosť poskytovaných informácií, výhodnosť ponuky, okamžitosť reakcie, novosť, vtip, hravosť, osobný prístup. Najhorším nepiateľom na sociálnej sieti je nuda. Pre firmu je dôležité rýchle reagovať na získanú spätnú väzbu, a brať ju ako podnet pre inováciu. V príspevku sú uvedené niektoré modely zmeneného nákupného správania zákazníkov v dôsledku technologických možností mobilov, tabletov.